Mariano Gastón del Río

Fotografia de Mariano Gastón del Río
Nom Mariano Gastón del Río
Naixement 1988 (34 anys)
Posició Migcampista
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Primavera 2022
MVP (Or)
Primavera 2022
Màxim golejador (Or)
Tardor 2021-2022
MVP (Plata)
Estiu 2021
MVP (Or)
Estiu 2021
Màxim golejador (Plata)
Estiu 2019
MVP (Or)
Primavera 2019
MVP (Plata)
Play-Off 2a Primavera 2022
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2019
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2019
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 17-18
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 18-19
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2018
3er classificat
Play-Off 1a Estiu 2021
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Mallorca Roja Davanter
Primavera 2022 Mallorca Roja Davanter
Tardor 2021-2022 Mallorca Roja Davanter
Estiu 2021 Mallorca Roja Davanter
Tardor 2019-2020 U.D. Delicatessen Migcampista
Estiu 2019 U.D. Delicatessen Migcampista
Primavera 2019 U.D. Delicatessen Migcampista
Tardor 2018-2019 U.D. Delicatessen Migcampista
Estiu 2018 U.D. Delicatessen Migcampista
Primavera 2018 U.D. Delicatessen Migcampista
Tardor 2017-2018 U.D. Delicatessen Migcampista
Totals 1710.13 108 192 58 127 4 1 0 0 15 2 1