Marc Torres Ribas

Fotografia de Marc Torres Ribas
Nom Marc Torres Ribas
Naixement 1984 (37 anys)
Alçada 180cm
Pes 88kg
Posició Davanter
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 1a Primavera 2022
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
Guanyador
Play-Off 2a Tardor 18-19
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2016-17
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2016
Guanyador
Play-Off 2a Primavera 2017
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2022 Sollermar Defensa
Tardor 2021-2022 Sollermar Defensa
Tardor 2019-2020 Sollermar Davanter
Tardor 2018-2019 Sollermar Davanter
Tardor 2017-2018 Sollermar Davanter
Primavera 2017 Sollermar Davanter
Tardor 2016-2017 Sollermar Davanter
Primavera 2016 Sollermar Davanter
Totals 407 57 5 2 9 1 0 3 0 3 0 0