Abel Cánovas Gallardo

Fotografia de Abel  Cánovas Gallardo
Nom Abel Cánovas Gallardo
Sobrenom Eibol
Naixement 1980 (42 anys)
Alçada 177cm
Pes 75kg
Posició Migcampista
Peu dominiant Ambidextre

Palmarès

Play-Off 3a Primavera 2018
Guanyador
Play-Off 3a Tardor 2016-17
Guanyador
Play-off 3a Primavera 2014
Guanyador
Play-Off 1a Estiu 2017
4t classificat
Play-Off 1a Estiu 2016
4t classificat
Play-off 1a Estiu 2013
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Cabras FC Defensa
Primavera 2022 Cabras FC Defensa
Tardor 2021-2022 Cabras FC Defensa
Estiu 2021 Cabras FC Defensa
Tardor 2019-2020 Cabras FC Defensa
Estiu 2019 Cabras FC Defensa
Primavera 2019 Cabras FC Defensa
Tardor 2018-2019 Cabras FC Defensa
Estiu 2018 Cabras FC Defensa
Primavera 2018 Cabras FC Defensa
Tardor 2017-2018 Cabras FC Defensa
Estiu 2017 Cabras FC Defensa
Primavera 2017 Cabras FC Defensa
Tardor 2016-2017 Cabras FC Defensa
Estiu 2016 Cabras FC Defensa
Primavera 2016 Cabras FC Migcampista
Tardor 2015-2016 Cabras FC Migcampista
Estiu 2015 Cabras FC Migcampista
Primavera 2015 Cabras FC Migcampista
Tardor 2014-2015 Cabras FC Migcampista
Estiu 2014 Cabras FC Migcampista
Primavera 2014 Sanudiet Davanter
Tardor 2013-2014 Sanudiet Davanter
Estiu 2013 Sanudiet Davanter
Primavera 2013 Sanudiet Davanter
Tardor 2012-2013 Sanudiet Davanter
Primavera 2012 Sanudiet Davanter
Estiu 2011 Metralla F.C. Migcampista
Tardor 2008-2009 John McLane Migcampista
Totals 1566.63 297 23 6 52 0 0 0 0 16 2 1