Antoni Lluis Adrover Colom

Fotografia de Antoni Lluis Adrover Colom
Nom Antoni Lluis Adrover Colom
Sobrenom Tuni
Naixement 1982 (40 anys)
Alçada 182cm
Pes 76kg
Posició Davanter
Peu dominiant Esquerrà

Palmarès

Primavera 2019
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2016-2017
MVP (Or)
Primavera 2016
MVP (Or)
Primavera 2016
Màxim golejador (Plata)
Play-Off 1a Primavera 2022
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
Guanyador
Play-Off 2a Tardor 18-19
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2016-17
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2016
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 15-16
2on classificat
Play-off 1a Primavera 2015
2on classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2022 Sollermar Davanter
Tardor 2021-2022 Sollermar Davanter
Tardor 2019-2020 Sollermar Davanter
Primavera 2019 Sollermar Davanter
Tardor 2018-2019 Sollermar Davanter
Tardor 2017-2018 Sollermar Davanter
Tardor 2016-2017 Sollermar Davanter
Primavera 2016 Sollermar Davanter
Tardor 2015-2016 Sollermar Davanter
Primavera 2015 Sollermar Davanter
Primavera 2013 Sollermar Davanter
Totals 1706.75 101 201 26 154 0 0 3 0 1 0 0