Miguel Ángel Márquez Hernández

Fotografia de Miguel Ángel Márquez Hernández
Nom Miguel Ángel Márquez Hernández
Sobrenom Maikel
Naixement 1985 (36 anys)
Alçada 189cm
Pes 85kg
Posició Davanter
Peu dominiant Ambidextre

Palmarès

Tardor 2018-2019
Màxim golejador (Or)
Tardor 2016-2017
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2016
Màxim golejador (Or)
Play-Off 1a Estiu 2017
Guanyador
Play-off 4a Estiu 2013
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2022
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2019
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2019
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 17-18
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2016-17
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2016
2on classificat
Play-off 1a Primavera 2014
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2021
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 18-19
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2017
3er classificat
Play-Off 2a Estiu 2016
4t classificat
Play-off 2a Tardor 14-15
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 BC Mallorca Properties Davanter
Primavera 2022 BC Mallorca Properties Davanter
Tardor 2021-2022 BC Mallorca Properties Davanter
Estiu 2021 A.D. Tolete Davanter
Tardor 2019-2020 U.D. Delicatessen Davanter
Estiu 2019 U.D. Delicatessen Davanter
Primavera 2019 U.D. Delicatessen Davanter
Tardor 2018-2019 U.D. Delicatessen Davanter
Primavera 2018 Unión Deportiva Davanter
Tardor 2017-2018 U.D. Delicatessen Davanter
Estiu 2017 U.D. Delicatessen Davanter
Primavera 2017 U.D. Delicatessen Davanter
Tardor 2016-2017 U.D. Delicatessen Davanter
Estiu 2016 U.D. Delicatessen Davanter
Primavera 2016 U.D. Delicatessen Davanter
Primavera 2015 Bricodepot Davanter
Tardor 2014-2015 Bricodepot Migcampista
Primavera 2014 Falamos no campo Migcampista
Estiu 2013 U.D. Drink Team Migcampista
Tardor 2012-2013 Zidanes y Pavones Davanter
Totals 2603 185 198 13 316 6 0 0 0 21 1 1