Antonio Torres Escámez

Fotografia de Antonio Torres Escámez
Nom Antonio Torres Escámez
Sobrenom Torrichuelli
Naixement 1979 (43 anys)
Alçada 173cm
Pes 74kg
Posició Migcampista
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Play-Off 3a Primavera 2018
Guanyador
Play-Off 3a Tardor 2016-17
Guanyador
Play-off 1a Primavera 2014
Guanyador
Play-off 1a Tardor 13-14
Guanyador
Playoff 1a Tardor 2012-2013
Guanyador
Play Off 1a Estiu 2012
Guanyador
Play Off 1ª Primavera'11
Guanyador
Play Off 1ª Primavera 10
Guanyador
Play Off 1ª Estiu 09
Guanyador
Play Off 1a Tardor 11-12
2on classificat
Play Off 1ª Primavera 09
3er classificat
Play-Off 1a Estiu 2017
4t classificat
Play-Off 1a Estiu 2016
4t classificat
Play Off 1ª Estiu 2011
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Cabras FC Migcampista
Primavera 2022 Cabras FC Migcampista
Tardor 2021-2022 Cabras FC Migcampista
Estiu 2021 Cabras FC Migcampista
Tardor 2019-2020 Cabras FC Migcampista
Estiu 2019 Cabras FC Migcampista
Primavera 2019 Cabras FC Migcampista
Tardor 2018-2019 Cabras FC Migcampista
Estiu 2018 Cabras FC Migcampista
Primavera 2018 Cabras FC Migcampista
Tardor 2017-2018 Cabras FC Migcampista
Estiu 2017 Cabras FC Migcampista
Primavera 2017 Cabras FC Migcampista
Estiu 2016 Cabras FC Jugador
Primavera 2016 Cabras FC Migcampista
Tardor 2015-2016 Cabras FC Migcampista
Estiu 2015 Cabras FC Migcampista
Primavera 2015 Cabras FC Migcampista
Tardor 2014-2015 Cabras FC Migcampista
Estiu 2014 Cabras FC Migcampista
Primavera 2014 Recreativos Redondo Migcampista
Tardor 2012-2013 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2012 Recreativos Redondo Migcampista
Primavera 2012 Recreativos Redondo Migcampista
Tardor 2011-2012 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2011 Recreativos Redondo Migcampista
Primavera 2011 Recreativos Redondo Migcampista
Tardor 2010-2011 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2010 Yesos Martínez Migcampista
Primavera 2010 Yesos Martínez Migcampista
Tardor 2009-2010 Yesos Martínez Migcampista
Estiu 2009 Yesos Martínez Migcampista
Primavera 2009 Yesos Martínez Migcampista
Tardor 2008-2009 Yesos Martínez Migcampista
Totals 2403.5 346 77 15 101 1 0 0 0 21 0 0