Alberto Ques Benarroch

Fotografia de Alberto  Ques Benarroch
Nom Alberto Ques Benarroch
Sobrenom Berto
Naixement 1985 (37 anys)
Alçada 181cm
Pes 70kg
Posició Defensa
Peu dominiant Ambidextre

Palmarès

Play-Off 3a Tardor 2021-2022
Guanyador
Playoff 2a Tardor 2012-2013
2on classificat
Play-Off 3a Estiu 2021
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2019
3er classificat
Play-off 3a Tardor 13-14
4t classificat
Play-off 3a Estiu 2013
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Pet's Place Defensa
Primavera 2022 Pet's Place Defensa
Tardor 2021-2022 Pet's Place Defensa
Estiu 2021 Pet's Place Defensa
Tardor 2019-2020 Pet's Place Defensa
Estiu 2019 Pet's Place Defensa
Primavera 2019 Pet's Place Defensa
Tardor 2018-2019 Pet's Place Defensa
Estiu 2018 Pet's Place Defensa
Primavera 2018 Pet's Place Defensa
Tardor 2017-2018 Pet's Place Defensa
Estiu 2017 Pet's Place Defensa
Primavera 2017 Pet's Place Defensa
Tardor 2016-2017 Pet's Place Defensa
Estiu 2016 Pet's Place Defensa
Primavera 2016 Pet's Place Defensa
Tardor 2015-2016 Pet's Place Defensa
Estiu 2015 Pet's Place Defensa
Primavera 2015 Pet's Place Defensa
Tardor 2014-2015 Palanganas Defensa
Estiu 2014 Pet's Place Defensa
Primavera 2014 Palanganas Defensa
Tardor 2013-2014 Palanganas Defensa
Estiu 2013 Perfums Club Defensa
Primavera 2013 Perfums Club Defensa
Tardor 2012-2013 Yates Mallorca Migcampista
Estiu 2012 Yates Mallorca Migcampista
Primavera 2012 Estada Boys Defensa
Tardor 2011-2012 Estada Boys Defensa
Estiu 2011 Estada Boys Defensa
Primavera 2011 Motonautica Ensenyat Defensa
Tardor 2010-2011 Motonautica Ensenyat Defensa
Estiu 2010 Motonautica Ensenyat Defensa
Primavera 2010 Motonautica Ensenyat Defensa
Tardor 2009-2010 Motonautica Ensenyat Defensa
Estiu 2009 Motonautica Ensenyat Migcampista
Primavera 2009 Motonautica Ensenyat Migcampista
Tardor 2008-2009 Motonautica Ensenyat Migcampista
Totals 3537.63 404 256 33 249 1 0 0 0 9 0 0