Luís Perea Pau

Fotografia de Luís  Perea Pau
Nom Luís Perea Pau
Sobrenom Luigi
Naixement 1970 (52 anys)
Alçada 165cm
Pes 68kg
Posició Porter
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Estiu 2018
Porter menys goletjat (Plata)
Play-Off 2a Estiu 2021
2on classificat
Play-Off 2a Tardor 2019-2020
2on classificat
Play-off 4a Estiu 2013
2on classificat
Play-Off 3a Tardor 2016-17
3er classificat
Play-off 1a Tardor 13-14
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 17-18
4t classificat
Play-Off 1a Tardor 15-16
4t classificat
Play-off 3a Tardor 14-15
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2021-2022 Ponso's Porter
Estiu 2021 Ponso's Porter
Tardor 2019-2020 Ponso's Porter
Estiu 2019 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2019 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2018-2019 Bar Cine Club Carlos Porter
Estiu 2018 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2018 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2017-2018 Bar Cine Club Carlos Porter
Estiu 2017 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2017 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2016-2017 Ponso's Porter
Estiu 2016 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2016 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2015-2016 Bar Cine Club Carlos Porter
Estiu 2015 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2015 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2014-2015 Bar Cine Club Carlos Porter
Estiu 2014 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2014 Ponso's Porter
Primavera 2014 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2013-2014 Bar Cine Club Carlos Porter
Estiu 2013 Bar Cine Club Carlos Porter
Primavera 2013 Bar Cine Club Carlos Porter
Tardor 2012-2013 Insengardos-Corb Marí Migcampista
Estiu 2012 Dínamo de Cuenc Porter
Estiu 2012 Pet's Place Porter
Primavera 2012 Dínamo de Cuenc Porter
Tardor 2011-2012 Insengardos-Corb Marí Defensa
Estiu 2011 Insengardos-Corb Marí Defensa
Primavera 2011 Insengardos-Corb Marí Defensa
Tardor 2010-2011 Insengardos-Corb Marí Defensa
Estiu 2010 Insengardos-Corb Marí Defensa
Primavera 2010 Insengardos-Corb Marí Porter
Tardor 2009-2010 Insengardos-Corb Marí Porter
Estiu 2009 Insengardos-Corb Marí Porter
Primavera 2009 Insengardos-Corb Marí Porter
Tardor 2008-2009 Insengardos-Corb Marí Porter
Totals 1837.01 382 78 1 7 0 0 0 0 13 0 2