Pedro Fco. Morales Sureda

Fotografia de Pedro Fco. Morales Sureda
Nom Pedro Fco. Morales Sureda
Naixement 1988 (31 anys)
Alçada 182cm
Pes 78kg
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Primavera 2014
Màxim golejador (Or)
Tardor 2013-2014
Màxim golejador (Plata)
Estiu 2013
Màxim golejador (Or)
Primavera 2013
Màxim golejador (Or)
Primavera 2012
Màxim golejador (Or)
Tardor 2011-2012
Màxim golejador (Or)
Estiu 2011
Màxim golejador (Or)
Primavera 2011
Màxim golejador (Plata)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD
Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD Davanter
Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD Davanter
Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD Davanter
Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD Davanter
Tardor 2012-2013 Fritos Suecos Davanter
Estiu 2012 Fritos Suecos Davanter
Primavera 2012 Fritos Suecos Davanter
Tardor 2011-2012 Fritos Suecos Davanter
Estiu 2011 Fritos Suecos Davanter
Primavera 2011 Mezzo F.C. Davanter
Totals 131 128 382 0 0 0 0 1 0 0