Andrés Vicente Llistó González

Fotografia de Andrés Vicente Llistó González
Nom Andrés Vicente Llistó González
Sobrenom Llistó
Naixement 1974 (48 anys)
Posició Migcampista

Palmarès

Estiu 2019
MVP (Plata)
Estiu 2018
MVP (Plata)
Estiu 2015
MVP (Plata)
Play-off 1a Primavera 2014
Guanyador
Play-off 1a Tardor 13-14
Guanyador
Playoff 1a Tardor 2012-2013
Guanyador
Play Off 1a Estiu 2012
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
2on classificat
Play-off 1a Estiu 2015
2on classificat
Play Off 1a Tardor 11-12
2on classificat
Play-off 1a Tardor 14-15
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2019
4t classificat
Play-Off 1a Estiu 2017
4t classificat
Play-Off 3a Primavera 2016
4t classificat
Play-off 1a Primavera 2015
4t classificat
Play Off 1ª Estiu 2011
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Estiu 2022 Cabras FC Migcampista
Primavera 2022 Cabras FC Migcampista
Tardor 2021-2022 Cabras FC Migcampista
Estiu 2021 Cabras FC Migcampista
Tardor 2019-2020 Ipanema Migcampista
Estiu 2019 Cabras FC Migcampista
Primavera 2019 AC MILÁN 90 Migcampista
Tardor 2018-2019 Cabras FC Migcampista
Estiu 2018 Cabras FC Migcampista
Primavera 2018 Ice Wave FC Migcampista
Tardor 2017-2018 Ice Wave FC Migcampista
Estiu 2017 Cabras FC Migcampista
Primavera 2017 Eléctrica Garrido Migcampista
Tardor 2016-2017 Eléctrica Garrido Migcampista
Primavera 2016 Eléctrica Garrido Migcampista
Tardor 2015-2016 Eléctrica Garrido Migcampista
Estiu 2015 Recreativos Redondo Migcampista
Primavera 2015 Marisquería Galicia Migcampista
Tardor 2014-2015 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2014 Recreativos Redondo Migcampista
Primavera 2014 Recreativos Redondo Migcampista
Tardor 2013-2014 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2013 Recreativos Redondo Migcampista
Primavera 2013 Recreativos Redondo Migcampista
Tardor 2012-2013 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2012 Recreativos Redondo Migcampista
Primavera 2012 Recreativos Redondo Migcampista
Tardor 2011-2012 Recreativos Redondo Migcampista
Estiu 2011 Recreativos Redondo Migcampista
Totals 3128 239 364 45 163 0 2 0 0 8 0 0