Fco. Manuel García Mas

Fotografia de Fco. Manuel García Mas
Nom Fco. Manuel García Mas
Naixement 1991 (29 anys)
Alçada 180cm
Pes 80kg

Palmarès

Estiu 2019
Màxim golejador (Or)
Primavera 2019
MVP (Or)
Primavera 2019
Màxim golejador (Or)
Tardor 2018-2019
MVP (Plata)
Primavera 2018
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2017-2018
MVP (Or)
Tardor 2017-2018
Màxim golejador (Or)
Tardor 2016-2017
Màxim golejador (Or)
Estiu 2016
Màxim golejador (Or)
Tardor 2015-2016
MVP (Or)
Tardor 2015-2016
Màxim golejador (Or)
Estiu 2015
Màxim golejador (Plata)
Primavera 2014
Màxim golejador (Plata)
Tardor 2013-2014
MVP (Or)
Tardor 2013-2014
Màxim golejador (Or)

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2019-2020 Yates Mallorca Davanter
Estiu 2019 Yates Mallorca Davanter
Primavera 2019 Yates Mallorca Davanter
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones Davanter
Primavera 2018 Yates Mallorca Davanter
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca Davanter
Estiu 2017 Yates Mallorca Davanter
Primavera 2017 Yates Mallorca Davanter
Tardor 2016-2017 Inmo 83 Davanter
Estiu 2016 Yates Mallorca Davanter
Primavera 2016 Yates Mallorca Davanter
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca Davanter
Estiu 2015 Yates Mallorca
Primavera 2015 Yates Mallorca
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca Davanter
Estiu 2014 Falamos no campo Davanter
Primavera 2014 Yates Mallorca Davanter
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca Davanter
Estiu 2013 Yates Mallorca Davanter
Primavera 2013 Yates Mallorca Davanter
Tardor 2011-2012 Fix Projects Davanter
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna Davanter
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna Davanter
Totals 227 327 488 14 0 2 0 23 0 0