David García Movilla

Fotografia de David García Movilla
Nom David García Movilla
Naixement 1992 (30 anys)
Alçada 190cm
Pes 90kg
Posició Davanter
Peu dominiant Dretà

Palmarès

Tardor 2019-2020
MVP (Or)
Tardor 2019-2020
Màxim golejador (Or)
Play-Off 2a Primavera 2019
Guanyador
Play-Off 3a Tardor 18-19
Guanyador
Play-Off 2a Estiu 2021
2on classificat
Play-Off 2a Tardor 2019-2020
2on classificat
Playoff 2a Estiu 2022
3er classificat
Play-Off 2a Primavera 2022
4t classificat

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Tardor 2022-2023 Ponso's Davanter
Estiu 2022 Ponso's Davanter
Primavera 2022 Ponso's Davanter
Tardor 2021-2022 Ponso's Davanter
Estiu 2021 Ponso's Davanter
Tardor 2019-2020 Ponso's Davanter
Estiu 2019 Ponso's Davanter
Primavera 2019 Ponso's Davanter
Tardor 2018-2019 Ponso's Davanter
Totals 1341.02 90 159 35 128 2 3 1 0 9 0 0