Grup 3 Primavera 2020 U.D. Delicatessen - Informació de l'equip

Palmarès

Play-Off 1a Estiu 2017
Guanyador
Play-Off 1a Estiu 2019
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2019
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 17-18
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 2016-17
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2016
2on classificat
Play-Off 1a Tardor 18-19
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2018
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2017
3er classificat
Play-Off 2a Estiu 2016
4t classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Tardor 2019-2020 Play-Off 2a Tardor 2019-2020
Tardor 2019-2020 Grup 3 Tardor 2019-2020
Estiu 2019 Play-Off 1a Estiu 2019
Estiu 2019 Grup 3 Estiu 2019
Primavera 2019 Play-Off 1a Primavera 2019
Primavera 2019 Grup 3 Primavera 2019
Tardor 2018-2019 Play-Off 1a Tardor 18-19
Tardor 2018-2019 Grup 3 Tardor 2018-2019
Estiu 2018 Play-Off 1a Estiu 2018
Estiu 2018 Grup 1 Estiu 2018
Primavera 2018 Play-Off 1a Primavera 2018
Primavera 2018 Grup 1 Primavera 2018
Tardor 2017-2018 Play-Off 1a Tardor 17-18
Tardor 2017-2018 Grup 1 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Play-Off 1a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 1 Estiu 2017
Primavera 2017 Play-Off 1a Primavera 2017
Primavera 2017 Grup 1 Primavera 2017
Tardor 2016-2017 Play-Off 1a Tardor 2016-17
Tardor 2016-2017 Grup 1 Tardor 2016-17
Estiu 2016 Play-Off 2a Estiu 2016
Estiu 2016 Grup 3 Estiu 2016
Primavera 2016 Play-Off 1a Primavera 2016
Primavera 2016 Grup 3 Primavera 2016