Grup 1 Primavera 2020 La Roja - Informació de l'equip

Palmarès

Play-Off 3a Estiu 2019
Guanyador
Play-Off 3a Tardor 18-19
2on classificat
Play-Off 2a Tardor 2016-17
2on classificat
Play-Off 3a Estiu 2016
2on classificat
Play Off 4a Primavera 2013
2on classificat
Play-Off 2a Estiu 2018
3er classificat
Play-Off 2a Estiu 2017
3er classificat
Playoff 2a Tardor 2012-2013
3er classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Tardor 2019-2020 Play-Off 2a Tardor 2019-2020
Tardor 2019-2020 Grup 1 Tardor 2019-2020
Estiu 2019 Play-Off 3a Estiu 2019
Estiu 2019 Grup 1 Estiu 2019
Primavera 2019 Play-Off 2a Primavera 2019
Primavera 2019 Grup 1 Primavera 2019
Tardor 2018-2019 Play-Off 3a Tardor 18-19
Tardor 2018-2019 Grup 1 Tardor 2018-2019
Estiu 2018 Play-Off 2a Estiu 2018
Estiu 2018 Grup 1 Estiu 2018
Primavera 2018 Play-Off 2a Primavera 2018
Primavera 2018 Grup 1 Primavera 2018
Tardor 2017-2018 Play-Off 3a Tardor 17-18
Tardor 2017-2018 Grup 1 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Play-Off 2a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 1 Estiu 2017
Primavera 2017 Play-Off 1a Primavera 2017
Primavera 2017 Grup 2 Primavera 2017
Tardor 2016-2017 Play-Off 2a Tardor 2016-17
Tardor 2016-2017 Grup 3 Tardor 2016-17
Estiu 2016 Play-Off 3a Estiu 2016
Estiu 2016 Grup 1 Estiu 2016
Primavera 2016 Play-Off 2a Primavera 2016
Primavera 2016 Grup 1 Primavera 2016
Tardor 2015-2016 Play-Off 3a Tardor 15-16
Tardor 2015-2016 Grup 2 Tardor 2015-16
Estiu 2015 Play-off 1a Estiu 2015
Estiu 2015 Grup 1 Estiu 2015
Primavera 2015 Play-off 3a Primavera 2015
Primavera 2015 Grup 1 Primavera 2015
Estiu 2014 Play-off 3a Estiu 2014
Estiu 2014 Grup 2 Estiu 2014
Primavera 2014 Play-off 3a Primavera 2014
Primavera 2014 Grup 2 Primavera 2014
Estiu 2013 Play-off 2a Estiu 2013
Estiu 2013 Grup 2 Estiu 2013
Primavera 2013 Play Off 4a Primavera 2013
Primavera 2013 Grup 2 Primavera 2013
Tardor 2012-2013 Playoff 2a Tardor 2012-2013
Tardor 2012-2013 Grup 3 Tardor 2012-2013
Estiu 2012 Play Off 2a Estiu 2012
Estiu 2012 Grup 4 Estiu 2012