Play-Off 2a Estiu 2019 Jardines Jasa FC - Informació de l'equip

Palmarès

Play-Off 2a Tardor 17-18
Guanyador
Play Off 2ª Estiu 2011
Guanyador
Play Off 1ª Tardor 10-11
Guanyador
Play-Off 2a Primavera 2019
2on classificat
Play Off 1ª Tardor 09-10
2on classificat
Play-Off 3a Tardor 2019-2020
3er classificat
Play-Off 1a Tardor 2016-17
3er classificat
Play-Off 2a Estiu 2019
4t classificat
Play Off 1ª Primavera'11
4t classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Tardor 2019-2020 Play-Off 3a Tardor 2019-2020
Tardor 2019-2020 Grup 3 Tardor 2019-2020
Estiu 2019 Play-Off 2a Estiu 2019
Estiu 2019 Grup 3 Estiu 2019
Primavera 2019 Play-Off 2a Primavera 2019
Primavera 2019 Grup 2 Primavera 2019
Tardor 2018-2019 Play-Off 2a Tardor 18-19
Tardor 2018-2019 Grup 2 Tardor 2018-2019
Primavera 2018 Play-Off 1a Primavera 2018
Primavera 2018 Grup 2 Primavera 2018
Tardor 2017-2018 Play-Off 2a Tardor 17-18
Tardor 2017-2018 Grup 2 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Play-Off 1a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 2 Estiu 2017
Primavera 2017 Play-Off 1a Primavera 2017
Primavera 2017 Grup 2 Primavera 2017
Tardor 2016-2017 Play-Off 1a Tardor 2016-17
Tardor 2016-2017 Grup 2 Tardor 2016-17
Estiu 2016 Play-Off 1a Estiu 2016
Estiu 2016 Grup 1 Estiu 2016
Tardor 2012-2013 Playoff 2a Tardor 2012-2013
Tardor 2012-2013 Grup 1 Tardor 2012-2013
Primavera 2012 Play Off 2a Primavera 2012
Primavera 2012 Grup 1 Primavera 2012
Estiu 2011 Play Off 2ª Estiu 2011
Estiu 2011 Grup 3 Estiu 2011
Primavera 2011 Play Off 1ª Primavera'11
Primavera 2011 Grup 3 Primavera 2011
Tardor 2010-2011 Play Off 1ª Tardor 10-11
Tardor 2010-2011 Grup 4 Tardor 10-11
Estiu 2010 Play Off 1ª Estiu 2010
Estiu 2010 Grup 3 Estiu 2010
Primavera 2010 Play Off 1ª Primavera 10
Primavera 2010 Grup 3 Primavera 2010
Tardor 2009-2010 Play Off 1ª Tardor 09-10
Tardor 2009-2010 Grup 2 Tardor 09-10
Estiu 2009 Play Off 1ª Estiu 09
Estiu 2009 Grup 3 Estiu 09