• Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial


Dimecres, 22-10-2014 - Jornada 1
1 - 21:00 h Inst. Sapesa
5-0
FC Ambiiones thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 29-10-2014 - Jornada 2
2 - 22:00 h FC Ambiiones
3-3
Carn. Al Gusto draw.png ACTA report
Dimecres, 05-11-2014 - Jornada 3
3 - 22:00 h Cholísimos
5-0
FC Ambiiones thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 12-11-2014 - Jornada 4
4 - 22:00 h FC Ambiiones
0-4
Servicios Isleños 2006 thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 19-11-2014 - Jornada 5
5 - 22:00 h Real Muñones
2-1
FC Ambiiones thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 26-11-2014 - Jornada 6
6 - 21:00 h FC Ambiiones
3-7
Inmo 83 thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 03-12-2014 - Jornada 7
7 - 22:00 h Pro Art Dental
7-3
FC Ambiiones thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 10-12-2014 - Jornada 8
8 - 21:00 h FC Ambiiones
1-5
Yates Mallorca thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 17-12-2014 - Jornada 9
9 - 22:00 h Werdes Bremen
0-4
FC Ambiiones thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 14-01-2015 - Jornada 11
11 - 20:00 h FC Ambiiones
2-3
Sp S. La Molienda thumbs_down.png ACTA report

Sancionats

Primavera 2019
Jugador Equip Durada Finalitza
Matías Nelson Becchio Ipanema 1 Quarts de Final
Daniel Carrasco García Sampol 1 Quarts de Final
Jordi T. Vila Pantzikis La Frontera 3 Final i 3r i 4t Classificat