• Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial

Print 

Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel García Mas
Nom: Fco. Manuel García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 8
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
Dimecres, 28.03.2018 Yates Mallorca 3 - 3 Avante, centro de día 3 3 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 04.04.2018 A.D. Waterpolo 1 - 3 Yates Mallorca 2 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 18.04.2018 CSI-F Futsal 0 - 8 Yates Mallorca 3 4 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 25.04.2018 Yates Mallorca 2 - 1 Real MTR 0 1 0 0 0 0 1 0 0
Dimecres, 09.05.2018 Yates Mallorca 4 - 4 H2a Uniformes 1 3 0 1 0 0 0 0 0
Dimecres, 16.05.2018 S'Athletic Puig Baleja 3 - 1 Yates Mallorca 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 23.05.2018 Yates Mallorca 8 - 1 La Frontera 2 5 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 30.05.2018 Estanis metalúrgica 6 - 2 Yates Mallorca 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 06.06.2018 Caña aquí F.C. 2 - 7 Yates Mallorca 3 4 0 0 0 0 0 0 0
Dilluns, 18.06.2018 1 - 4 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 14 25 0 1 0 0 1 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones 11 25 14 0 4 0 0 0 0 0 0
Primavera 2018 Yates Mallorca 10 14 25 0 1 0 0 0 1 0 0
Primavera 2019 Yates Mallorca 7 21 19 0 4 0 0 0 0 0 0
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna 13 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna 10 0 8 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2011-2012 Fix Projects 8 15 14 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2013 Yates Mallorca 3 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Yates Mallorca 8 5 11 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca 16 30 57 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2014 Yates Mallorca 12 12 31 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2014 Falamos no campo 4 0 4 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca 9 13 18 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2015 Yates Mallorca 6 3 10 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2015 Yates Mallorca 10 0 24 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca 14 12 36 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2016 Yates Mallorca 4 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2016 Yates Mallorca 9 13 23 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2016-2017 Inmo 83 11 13 32 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2017 Yates Mallorca 9 9 13 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2017 Yates Mallorca 10 16 24 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca 13 24 46 0 0 0 0 0 0 0 0
Total 197 226 430 0 9 0 0 0 21 0 0

Sancionats

Primavera 2019
Jugador Equip Durada Finalitza
Alberto Amengual Mateo Impresrapit G.P. 1 Jornada 9
Carlos Antequera Piqueras GD Rehabilitaciones 2 Jornada 10
Abel Cánovas Gallardo Cabras FC 1 Jornada 9
Rhys Alexander J. Clellard F.C. Sa Goleta 2 Jornada 8
Marcel Nani Avante, centro de día 5 Jornada 11