Crònica Jornada 3 Lliga Tardor

Carlos Masegosa i José Sória pichichis de la competició amb 10 gols
Els jugadors Carlos Masegosa (Real Suciedad) y José Sória (Construcciones y reformas Sória) han marcat 10 gols en només tres partits. José Sória ens té acostumats a posicionar-se a la part alta de la taula de golejadors, mentre que Carlos Masegosa suma amb tres partits quasi la mateixa quantitat de gols que va aconseguir durant la passada Lliga d'Estiu.
 
Tots els partis que devien jugar-se el dijous 22 van tenir que ser suspesos pel mal temps i s'han ajornat fins al dimecres 11 de novembre.
 
Grup 1: Exceptuant la contundent victòria de Contesteam damunt de APTC Mambo per 6 a 0, la resta de partits d'aquest grup van acabar força ajustats. Calymist sofreix una, a priori inesperada, derrota davant d'un sempre entregat Klementina Meknik, els quals aconsegueixen sumar els seus primers punts davant dels que fins ara eren els líders d'aquest grup.
 
Grup 2:  Bizz & Buzz, Motonautica Ensenyat i Punt de Joc són els tres equips d'aquest segon grup que han guanyat els tres partits que han jugat. Los caimanes infringeix aquesta setmana la golejada del grup al guanyar per 7 a 4 a Dínamo de Cuenc, i ascendeix de la desena a la vuitena posició de la classificació.
 
Grup 3:  Cinc dels sis partits que devien disputar-se aquest darrer dijous van tenir que ser suspesos degut al fort vent que va afecta-nos la darrera setmana. Només es va poder jugar el Los 1-UIB Team, ja que aquest encontre es va jugar el divendres. El resultat final va ser de 4 a 1 favorable als nois de Los 1.
 
Grup 4:  Aquest grup va tenir més sort i només el partit que també devia jugar-se el dijous, i que enfrontava a Xuxetes amb M.B. MCorhan (fins ara coneguts com a Red Stars) va ser aplaçat. De la resta de partits que sí es van jugar, destaquem l'empat a zero gols que es va produir a l'intens partit que jugaren Los Troncos i Oh! Belleza. La golejada de la jornada es va donar en aquest grup i va ser protagonitzada pels "veterans" Molly  Malone davant de Atlético Pachanga, un equip podríem dir més verd però amb molt de temps per millorar.
 
Grup 5: De la segona a la tercera jornada, no es donen canvis entre les tres primeres posicions d'aquest grup. Fent una ullada una mica més abaix en la classificació, tenim la pujada des de la coa fins a la novena plaça per part de Acaba2 F.C. . Per un més que ajustat 3 a 2 i acabant amb superioritat numèrica van imposar-se a Atila, fins ara quarts i en aquests moments cinquens.
 
Fins aviat!
  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial