Crònica Jornada 2

En aquesta segona setmana de competició hem començat a fer les corresponents fotografies dels equips i els seus jugadors. Durant els propers dies anirem actualitzant les plantilles aixì com les fitxes personals dels membres de cada equip.

Passem a veure el repàs de la setmana.

En primer lloc volem recordar que el Fair-Play és una de les màximes d'aquesta competició i que ja hem tingut que cridar l'atenció a colque equip o persona una mica cridanera o nerviosa. Com sempre, avisem que les sancions imposades en quant a comportaments considerats poc correctes seran sempre exemplars, i que en cas necessari s'expulsarà a les persones o equips que no respectin als rivals, àrbitres, material, etc.


Grup 1: Sporting la Real, quart classificat a la darrera competició, ja s'ha situat primer de grup. Això si, empatant a punts amb Inter de Mitente, que manté la segona plaça i que aquesta segona jornada han guanyat per 2 a 0 a un Calymist que no ha començat gaire fi. I Love Confitura i Rip All Stars, dos debutants o mig-debutants, pujen de la setena a la quarta i quinta posició respectivament.

Grup 2: Les derrotes de Bizz & Buzz i Ponso's varien subtancialment la taula i veiem com de la primera i la segona plaça, baixen fins a la quinta i vuitena respectivament. Insengardos i Motonautica Ensenyat són els únics equips del grup que de moment han guanyat els dos partits que han jugat. Un altre resultat destacable, al manco per a Raúl Sánchez de Dos Elefants, és la victòria per 5 a 1 davant de The Killers, ja que amb els quatre gols que va marcar s'ha col·locat capdavanter de la classificació de màxims golejadors.

Grup 3: Molly Malone aconsegueix amb una ajustada victòria per la mínima enfront de Replegats i contínua primer del tercer grup. Interessant mà a mà el que es va poder veure entre el Dennis Albertí (Replegats) i Javier Pascual (Molly Malone) durant molst moments del partit. Enhorabona a tots dos per demostrar que la intensitat no està renyida amb el joc net.


Grup 4: La golejada de la jornada la trobem en aquest grup. 14 a 2  va reflectir el marcador final del partit que va enfrontar als veterans, al manco en aquesta competició, UIB Calidade, contra Recreativo de Juerga, un equip molt jove en tots els aspectes però amb l'avantage de tenir molt de temps per agafar la mida a aquesta competició. La Real Suciedad i Amigos de Amunike tornen a guanyar i passen aixì a encapçalar aquesta classificació.Grup 5: Atila a començat amb molta força i de moment ha esta l'únic que ha aconseguit guanyar els partits corresponents a les dues primeres jornades. La nota negativa, res greu, és la petita lessió que es va produir tot sol Baltassar Ferrà, un jugador amb molta qualitat que torna a estar en molt bona forma i que esperem es recuperi aviat. Los Shakespeare i Sanjo-Crack Gol són dos equips acostumats a veure's en posicions més altes. En aquests moments són sisens i setens, havent empatat els dos primers partits.

 


Tornem la setmana que ve.

  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial