Crònica Jornada 5

Amigos de Amunike: cinc partits, cinc victòries i només tres gols encaixats desprès de cinc jornades per part d'aquest equip que lidera la classificació del Grup 4.
Grup 1: I Love Confitura suma uns importants tres punts després de acosenguir una ajustada victòria per 2 a 1 contra Contesteam, els quals no han pogut mantenir el liderat una jornada més i baixen a la tercera posició de la taula. Inter de Mitente protagonitza la golejada de la jornada dintre d'aquest grup i de la segona passa a la primera plaça de la classificació. Per altra banda Calymist continua sense aconseguir sumar tres punts i roman a la cua del grup, en caure derrotat contra Rip All Stars per 5 a 4.
 
Grup 2: Molts gols s'han marcat durant aquesta jornada en els partits del segon grup. Insengardos ha estat l'únic equip que no ha marcat, i en perdre per 7 a 0 contra Gimnasio Deltoides els cedeix el liderat per a passar a ser segons de grup. Bizz & Buzz i Motonautica Ensenyat tornen a guanyar i repeteixen tercera i quarta posició, mentre que Dos Elefants es va imposar per 5 a 2 a Atlético Pachanga pujant de la setena a la cinquena plaça, entrant així en posicions de play-off.
 
Grup 3: Amb excepció de Molly Malone que una setmana més és líder, ball de posicions en la resta de places juntament amb l'equip Balearicos que segueixen cuers. Aquesta jornada els líders van imposar-se per 3 a 1 a Yesos Martínez, un equip amb qualitat però sense ordre. Les ajustades derrotes de Replegats i Triada, seguits per la victòria  davant de Paraláktikos de Los Uno, fan que aquests darrers ascendeixen de la sisena a la tercera posició.
 
Grup 4:  Poc més a dir dels líders d'aquest grup a part de lo ja comentat a la capçalera d'aquesta crònica. Els números  canten i de moment aquest equip és just mereixedor de la la primera plaça d'aquest grup. Els equips que els segueixen a certa distancia de la resta són UIB Calidade i Autoescola Fortí amb 12 punts. Red Stars no va poder presentar-se a jugar contra Fisspro degut a motius personals.

Grup 5: Al cinquè grup el podríem denominar el grup dels empats. Aquesta jornada, fins a tres partits dels cinc que s'han jugat han finalitzat amb empat als seus marcadors. Amb aquests resultats només tres canvis respecte a la jornada anterior. Congelados Mallorca i Atila protagonitzen un d'aquests empats, a tres gols en el cas del seu partit, i baixen una posició, per a que Sanjo-Crack Gol escali fins a la segona plaça gràcies a la seva golejada davant de Amiguetes Team. Per altra banda i tornant al tema dels empats, destaquem que els joves nois de Los Shakespeare ja porten un total de tres.
 
A reveure!
  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial