Crònica Final Lliga Tardor 09-10

Autoescola Fortí gran campió de la Lliga Tardor 09-10. Punt de Joc finalitza segon després de realitzar una excel·lent competició.

 A primera categoria, Bizz & Buzz i Rip All Stars completen el quadre d'honor finalitzant tercers i quarts respectivament.

La gran final de primera es va decidir des de el punt de penal. Durant el partit, en un primer moment Punt de Joc va prodigar-se en atac un poc més que el seu rival, avançant-se en el marcador amb un gran gol. Després arribaria el segon però no la tranquil·litat.

Un espectacular gol de Tolo Jurado, capità de Autoescola Fortí va reduir distancies, per a que a falta d'uns 10 minuts per al final del partit Jordi Xamena marqués el 2 a 2 definitiu aprofitant una jugada a pilota aturada seguida d'una errada defensiva de Punt de Joc. Amb aquest marcador finalitzaria el temps reglamentari, i després poc més es pot comentar de la loteria dels penals.

El partit per la tercera i quarta plaça va tenir en Bizz & Buzz un clar dominador des de el començament, tenint davant a un Rip All Stars sense tantes estrelles ja que es va veure minvat per nombroses baixes.

Respecte al Play-Off de segona categoria podem comentar-vos que Mobles Ca'n Barato va tirar d'ofici per a realitzar una gran remuntada en un complicat partit davant de Molly Malone. Molt igualat amb alguns moments de nirvis i per tant, targetes.

El partit pel tercer i quart classificat de segona no es va jugar per incompareixença de UIB Calidade. Per tant, Waraná tercers.

Menció especial per als jugadors de l'equip "Venimos, jugamos i..." del Grup 2. Ha nresultat guanyadors del premi al Fair Play ja que no els hi han mostrat cap targeta en tota la competició.

Enhorabona a tots els equips!

Resum de guanyadors i premis:
Recordeu que per a aprofitar els abonaments només cal donar-se d'alta a la recepció de les instal·lacions esportives a partir del dilluns. (Els abonaments caduquen, i la seva data d'inici és el dilluns 25 de gener de 2010)

1ª Categoria:
Campió: Autoescola Fortí (1.000€, trofeu i abonaments de 6 mesos de duració)
Subcampió: Punt de Joc (600€, trofeu i abonaments de 4 mesos de duració)
3r. Classificat: Bizz & Buzz (400€, trofeu i abonaments de 3 mesos de duració)
4t. Classificat: Rip All Stars

2ª Categoria:
Campió: Mobles Ca'n Barato (Inscripció gratuïta, trofeu i abonaments de 3 mesos de duració)
Subcampió: Molly Malone (50% de descompte, trofeu i abonaments de 2 mesos de duració)
3r. Classificat: Waraná (25% de descompte, trofeu i abonaments de 1 mes de duració)
4t. Classificat: UIB Calidade (20% de descompte, trofeu i abonaments de 1 mes de duració)

Fair Play: Venimos, jugamos y... (Trofeu, abonaments de 6 mesos de duració)
Màxim golejador: José Antonio Soria (Contrucciones y Reformas Soria) (60€, trofeu i abonament de 6 mesos de duració)
Porter menys golejat: Edgar Piña Serrano (Bizz & Buzz)

  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial