Calendaris Lliga Estiu 2015

Ja teniu disponibles els calendaris complets de la Lliga Estiu (inici dilluns 08/06/15)

Recordau que durant el mes d'agost es descansa, i també les següents dates que podeu veure en aquest article. Gràcies!

Calendari Grup 1: descans 07/09/15
Calendari Grup 2: descans 28/07/15
Calendari Grup 3: descans 01/07/15
Calendari Grup 4: descans 09/07/15
Gràcies per la vostra paciència.

Que tots els participants del 7contra7 estiguen identificats és molt important per al correcte funcionament de la competició i un requisit indispensable.


Normativa i reglament de la competició

3. Els equips i jugadors:
3.0 L’edat mínima per poder participar en aquesta competició és de 16 anys. 

3.1 Els equips que inscriguin a jugadors per a obtenir un descompte i que després no participin en la competició seran privats de qualsevol tipus de descompte en competicions posteriors.

3.2 Al tractar-se d’una mateixa competició dividida en grups, solament està permès jugar en un equip en cada lliga. (Atenció punt 3.4)

3.3 Es poden realitzar tots els fitxatges que es vulgui fins la darrera jornada de la primera fase (lliga), i han d'haver jugat almenys un partit d'aquesta primera fase. 

3.4 No es poden fer fitxes noves durant els play offs. Si que es poden fitxar jugadors d’equips que NO s'hagin classificat per als play offs. D’aquesta manera jugadors el·liminats poden continuar jugant. També poden jugar jugadors que hagin format part de la teva plantilla amb anterioritat encara que no hagin jugat cap partit de la competició actual. 

3.5 Inscripció mínima de 7 jugadors y màxima de 20. Una vegada arribat a aquest límit, si es desitja inscriure a nous participants haurien de donar-se de baixa els jugadors necessaris per a no superar el límit de 20 membres d'un mateix equip.

3.6 Tots els jugadors estan obligats a acreditar la seva identitat a l'arbitre o al personal de l’organització quan aquests ho requereixin.

3.7 Excepcionalment i en cas que el capità no presenti les fitxes, es permet presentar el DNI, NIE, passaport o un altre document oficial que acrediti la identitat dels jugadors INSCRITS.

3.8 Totes les fitxes que es lliuren a l’àrbitre han de dur el segell de CampusEsport a la fotografia, en cas contrari, es considerarà alineació indeguda i es donarà el partit per perdut a l’equip infractor per 3 gols a 0.

  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial