Final Lliga Tardor 12-13: Caf. Dulce Neus repeteix triomf.

Després d’emportar-se la victòria a l’anterior lliga, Caf. Dulce Neus torna a guanyar el Play Off de 1a Categoria.

Després d’emportar-se la victòria a l’anterior lliga, Caf. Dulce Neus torna a guanyar el Play Off de 1a Categoria.

Els equips Caf. Dulce Neus (2n clas. Grup 5) i Roulette FC (3r clas. Grup 1) arribaren a la Gran Final de la Lliga de Tardor 12-13. La victòria fou per als “cafeters” pel resultat final de 3 a 1 gràcies, en part, a la jugada clau del partit: penal i expulsió per unes clares mans dins l’àrea del jugador Julian Andrade, evitant el gol, i que deixà en inferioritat al seu equip.

Pel que fa al partit pel 3r/4t lloc, hi arribaren dos equips del mateix grup: Atlético Rafael i Rayo Mallorcano CD (1r i 2n clas. Grup 2 respectivament). Va ser un partit intens amb victòria final per als primers (3–1).
A la final del Play Off de 2a Categoria, hi arribaren els equips Ave Fusil i Café Okay FC. Fou un partit molt igualat com es reflecteix al marcador, 2 a 1 a favor d’Ave Fusil.

En el partit pel 3r/4t lloc, el resultat va ser de 3 a 0 a favor de La Roja F.C. per alineació indeguda d’un jugador del Capkal.

Al Play Off de 3a Categoria, l’equip Las Palmeras guanyà la final de manera clara pel resultat de 6 a 2 contra l’equip Livestrong&SOSAnimal. A la final de la consolació, també hi va haver una victòria contundent de Talleres Massanet enfront d’Inter Delfos (4-1).

En aquesta lliga i com a novetat, es va disputar el Play Off de 4a Categoria. A la final hi arribaren els equips Turtle Team i Cervecería Cruz Blanca amb victòria final per 4 a 2 a favor dels primers. Al partit de consolació, l’equip Sporting Sindris F.C. guanyà per 3 a 1 a l’equip Dínamo de Cuenc. 

Pel que respecte als premis individuals, els guanyadors foren:
-    MVP (jugador més valorat):  Enrique J. Montesinos Echevarri (Vodka Juniors FC) amb 28 punts.
-    Màxim golejador: Pedro Fco. Morales Sureda (Frutos Suecos) amb 35 gols, guanyant per 5è cop aquest trofeu.
-    Porter menys golejat: Miguel Andrés Serra Monserrat (Fund. Samuel Eto’o) amb una mitjana d’1 gol encaixat per partit.

 

Finalment cal destacar a l’equip guanyador del Trofeu al Fair Play, Red’s Palma amb només 1 targeta groga en tota la Lliga. En aquesta classificació hi va haver triple empat entre l’equip vermell, l’Olímpic Treimesfetge i Dos Elefants. En aquests casos el premi recau sobre l’equip que ha disputat més partits.

En definitiva, enhorabona a tots els participants a la Lliga de Tardor 12-13 i molta sort per a la Lliga de Primavera 2013!

 

Galeria de fotos: anar a Facebook


Premis:
4d.2 Si un equip o jugador no es presenta a la recollida d’un premi, s’entén que hi renúncia i perd el dret a rebre’l.

Abonaments:
Tots els jugadors dels equips premiats que així ho desitgen poden passar per la recepció de CampusEsport i donar d'alta el seu abonament.

Us recordem que els abonaments són intransferibles i que la seva durada es limitada. Són vigents a partir del dilluns següent al seu lliurament en la entrega de premis (25/2/2013).

  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial