Crònica Jornada 6

Amb algunes excepcions, els resultats d'aquesta sisena jornada han variat molt poc les classificacions als grups.

Al quart grup i tal com podeu veure, la taula no ha variat respecte a la jornada anterior. Només falten per jugar-se tres jornades de la primera fase i encara són moltes les possibles opcions respecte als equips que disputaran els dos play-offs d'aquesta nova temporada.

La nostra humil opinió és que el nivell dels equips es similar i això fa que la competició sigui més emocionant i interessants pels equips.

Grup 1: Calymist suma els tres primers punts de la temporada al derrotar a Sporting la Real. Sorpresa si tenim en compte que un és cuer i l'altre tot un segon classificat. Contesteam torna perdre amb un rival seriós una oportunitat per a mantenir-se en les posicions altes de la classificació, després de que una vegada més no sabes mantenir la calma i reposar-se a les decisions arbitrals. El partit va haver de acabar abans d'hora i quan Inter de Mitente havia de llançar un penal per haver rebut una falta, ja que Contesteam va acabar amb 3 expulsats. Tot un record. 

Grup 2: The Killers dona la sorpresa en derrotar a Insengardos, segons classificats. A lo millor al resultar vells coneguts entre els jugadors d'aquests dos equips, els primers varen saber com afrontar millor aquest encontre.  Motonautica Ensenyat puja fins a la segona plaça jugant una pachanga amb Salut i Consum. I és que els vermellencs no varen ser suficients per diverses lesions dels membres del seu equip, però al manco els que sí varen acudir a la cita jugaren un partidet amb la resta de membres de Motonautica fent així una mica d'esport, o un petit entrenament de cara a la recta final de temporada...

Grup 3: Replegats goleja a Balearicos, mentre que Paraláktikos guanyen per la mínima a Triada, que encara aquest resultat continua ben situat. Pro Evo no pot amb Molly Malone, que una setmana més són líders en solitari. 3 a 2 va ser el resultat final d'aquest interessant partit.

Grup 4: Com ja hem comentat al començament d'aquesta crònica, cap canvi respecte a la jornada anterior. Encara que per poc ja que UIB Calidade va acabar guanyant a Residencia UIB per un més que ajustat 5 a 4, i dos partits finalitzaren amb empat a dos gols:  Menorquins & Cia. contra Autoescola Fortí, i Recreativo de Juerga amb Fisspro.

Grup 5: Tots els teòrics favorits varen complir i no hi ha sorpreses. Los Shakespeare van guanyar per 12 a 2 a Amiguetes Team sumant així els tres primers punts, després de fins a tres empats i dues derrotes. Si Amiguetes hagués tingut una mica més de confiança encara podria haver aconseguit algun gol més.

 

Fins la setmana que ve amics!

 

 

  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial