Fitxes jugadors 7contra7

Coneixedors de la dificultat que té de vegades que els nous companys portin una fotocòpia del DNI i una foto de carnet, res complicat per una banda, i per tal de donar-vos més facilitats, hem decidit que a partir d'ara en la recepció de les instal·lacions esportives els nous fixatges podran fer per 0,5€ dues fotocòpies.

Una per a entregar a l'organització allà mateix i una altre per a retallar la foto i aferrar-la a la nova fitxa que cal mostrar a l'àrbitre quan es baixi al camp a jugar.


Com ha succeït fins ara, si els nous jugadors acudeixen directament a la recepció de les instal·lacions esportives amb la fotocòpia del DNI i la foto de carnet no se'ls cobrarà res.


Que tots els participants del 7contra7 estiguen identificats és molt important per al correcte funcionament de la competició i un requisit indispensable.

Moltes gràcies.

Recordeu:

 

2.2 Per fer qualsevol fitxatge durant la competició cal lliurar una fotocòpia del DNI a la recepció de les instal·lacions, el jugador ha de emplenar i signar un full de jugador nou i també una fitxa nova amb la fotografia aferrada perquè hi posin el segell de CampusEsport i mostrar-la l'àrbitre durant cada partit.

3.1 Al tractar-se d'una mateixa competició dividida en  grups, solament esta permes jugar en un equip en cada lliga.

Novetat!: El teu equip ha quedat eliminat però tens amics o companys en un altre equip i juguen play off?

A partir d'ara i sempre que el teu equip NO s'hagi classificat per als play offs, pots fitxar amb un altre equip i continuar jugant.

Requisits:
Jugadors: participar a la competició i NO haver-se classificat per als play offs.
(No es poden fitxar jugadors nous als playoffs).

 

NOVETAT per facilitar-vos aquesta tasca:

Per 0,5€ podeu fotocopiar els documents en la recepció de les instal·lacions esportives i baixar al camp amb la fitxa nova.