• Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial


Dimecres, 10-06-2015 - Jornada 1
1 - 20:00 h Steaua de Moyans
3-5
Yates Mallorca thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 17-06-2015 - Jornada 2
2 - 22:00 h Yates Mallorca
6-1
Servicios Isleños 2006 thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 24-06-2015 - Jornada 3
3 - 20:00 h Inst. Sapesa
0-3
Yates Mallorca thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 08-07-2015 - Jornada 4
4 - 21:00 h Recreativos Redondo
2-2
Yates Mallorca draw.png ACTA report
Dimecres, 15-07-2015 - Jornada 5
5 - 21:00 h Yates Mallorca
3-4
Exclusive Catering thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 22-07-2015 - Jornada 6
6 - 22:00 h Sorian Raise
1-6
Yates Mallorca thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 29-07-2015 - Jornada 7
7 - 22:00 h Yates Mallorca
3-2
Neodelfos thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 02-09-2015 - Jornada 8
8 - 20:00 h Drunk Team
1-7
Yates Mallorca thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 09-09-2015 - Jornada 9
9 - 22:00 h Yates Mallorca
3-4
Montepinar F.C. thumbs_down.png ACTA report
Dimecres, 16-09-2015 - Jornada 10
10 - 20:00 h Pinturas Jerez
3-5
Yates Mallorca thumbs_up.png ACTA report
Dimecres, 23-09-2015 - Jornada 11
11 - 20:00 h Yates Mallorca
4-1
M.B. McCorhan thumbs_up.png ACTA report

Sancionats

Tardor 2019-2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Carlos Antequera Piqueras GD Rehabilitaciones 3 Final i 3r i 4t Classificat
Juan Omar Asunción Santaemilia Bar Cine Club Carlos -
Patrick Fco. Garcés Morey Marimón Tcuida 1 Quarts de Final
Jesús Liceran Serrano Yates Mallorca 1 Final i 3r i 4t Classificat
José Antonio Prieto Tauste Sagantosu FC 3 Final i 3r i 4t Classificat
Antonio Ruiz Suárez La Roja 1 Semifinals