• Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial

Player Information: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas | Grup 1 Primavera 09

Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 10
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
%PM %916 %19 Sporting la Real 1 - 1 Cafetería Nuredduna 0 0 0 0 0 0 0 0 0
%PM %875 %26 Lina Morgan Freeman 1 - 5 Cafetería Nuredduna 0 4 0 0 0 0 0 0 0
%PM %916 %02 I love confitura 4 - 2 Cafetería Nuredduna 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %875 %09 Génova Classics 2 - 2 Cafetería Nuredduna 0 0 0 0 0 0 0 0 0
%PM %875 %16 Cafetería Nuredduna 2 - 0 Sky Blue Aviation 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %833 %23 Cafetería Nuredduna 4 - 0 Porcinense 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %833 %02 Cafetería Nuredduna 3 - 5 Rip-All Stars 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %875 %09 Calymist 3 - 0 Cafetería Nuredduna 0 0 0 0 0 0 0 0 0
%PM %833 %23 Cafetería Nuredduna 6 - 3 Dínamo Panzers 0 4 0 0 0 0 0 0 0
%PM %791 %30 Residencia UIB C.F. 1 - 8 Cafetería Nuredduna 0 4 0 0 0 0 0 0 0
%PM %875 %14 1 - 3 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %802 %17 3 - 5 0 2 0 0 0 0 1 0 0
%PM %791 %21 1 - 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 0 20 0 0 0 0 1 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna 13 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna 10 0 8 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2011-2012 Fix Projects 8 15 14 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2013 Yates Mallorca 3 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Yates Mallorca 8 5 11 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca 16 30 57 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2014 Yates Mallorca 12 12 31 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2014 Falamos no campo 4 0 4 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca 9 13 18 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2015 Yates Mallorca 6 3 10 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2015 Yates Mallorca 10 0 24 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca 14 12 36 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2016 Yates Mallorca 4 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2016 Yates Mallorca 9 13 23 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2016-2017 Inmo 83 11 13 32 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2017 Yates Mallorca 9 9 13 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2017 Yates Mallorca 10 16 24 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca 13 24 46 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2018 Yates Mallorca 10 14 25 0 1 0 0 0 1 0 0
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones 11 25 14 0 4 0 0 0 0 0 0
Primavera 2019 Yates Mallorca 15 38 29 0 4 0 0 0 0 0 0
Estiu 2019 Yates Mallorca 11 22 29 0 1 0 0 0 0 0 0
Tardor 2019-2020 Yates Mallorca 11 22 19 0 4 2 2 0 2 0 0
Primavera 2020 Yates Mallorca 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Total 227 287 488 0 14 2 2 0 23 0 0

Sancionats

Tardor 2019-2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Carlos Antequera Piqueras GD Rehabilitaciones 3 Final i 3r i 4t Classificat
Juan Omar Asunción Santaemilia Bar Cine Club Carlos -
Patrick Fco. Garcés Morey Marimón Tcuida 1 Quarts de Final
Jesús Liceran Serrano Yates Mallorca 1 Final i 3r i 4t Classificat
José Antonio Prieto Tauste Sagantosu FC 3 Final i 3r i 4t Classificat
Antonio Ruiz Suárez La Roja 1 Semifinals