• Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial

Player Information: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas | Grup 2 Tardor 2018-2019
Print 

Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Nom: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 8
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
Dimarts, 20.11.2018 GD Rehabilitaciones 7 - 1 AC MILÁN 90 3 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 27.11.2018 Real MTR 3 - 2 GD Rehabilitaciones 3 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 04.12.2018 GD Rehabilitaciones 6 - 1 Songo City 3 1 0 2 0 0 0 0 0
Dimarts, 11.12.2018 Ultimate Team 1 - 2 GD Rehabilitaciones 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 18.12.2018 GD Rehabilitaciones 5 - 3 Ipanema 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Dimarts, 08.01.2019 500 millas 2 - 1 GD Rehabilitaciones 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 15.01.2019 GD Rehabilitaciones 2 - 3 Pet's Place 3 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 22.01.2019 Ponso's 1 - 2 GD Rehabilitaciones 2 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 29.01.2019 CVLÁSER.ES 2 - 2 GD Rehabilitaciones 3 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 12.02.2019 GD Rehabilitaciones 7 - 0 Jardines Jasa FC 3 3 0 1 0 0 0 0 0
Dilluns, 25.02.2019 2 - 6 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 23 14 0 4 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna 13 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna 10 0 8 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2011-2012 Fix Projects 8 15 14 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2013 Yates Mallorca 3 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Yates Mallorca 8 5 11 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca 16 30 57 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2014 Yates Mallorca 12 12 31 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2014 Falamos no campo 4 0 4 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca 9 13 18 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2015 Yates Mallorca 6 3 10 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2015 Yates Mallorca 10 0 24 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca 14 12 36 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2016 Yates Mallorca 4 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2016 Yates Mallorca 9 13 23 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2016-2017 Inmo 83 11 13 32 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2017 Yates Mallorca 9 9 13 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2017 Yates Mallorca 10 16 24 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca 13 24 46 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2018 Yates Mallorca 10 14 25 0 1 0 0 0 1 0 0
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones 11 25 14 0 4 0 0 0 0 0 0
Primavera 2019 Yates Mallorca 15 38 29 0 4 0 0 0 0 0 0
Estiu 2019 Yates Mallorca 11 22 29 0 1 0 0 0 0 0 0
Tardor 2019-2020 Yates Mallorca 11 22 19 0 4 2 2 0 2 0 0
Primavera 2020 Yates Mallorca 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Total 227 287 488 0 14 2 2 0 23 0 0

Carrera com a jugador

Competició Temporada Equip Funció / Posició:
Grup 1 Primavera 09 Primavera 2009 Cafetería Nuredduna Davanters
Grup 3 Estiu 09 Estiu 2009 Cafetería Nuredduna Davanters
Grup 1 Tardor 2011-2012 Tardor 2011-2012 Fix Projects Davanters
Grup 6 Primavera 2013 Primavera 2013 Yates Mallorca Davanters
Grup 5 Estiu 2013 Estiu 2013 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 13-14 Tardor 2013-2014 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2014 Primavera 2014 Yates Mallorca Davanters
Grup 4 Estiu 2014 Estiu 2014 Falamos no campo Davanters
Grup 3 Tardor 2014-2015 Tardor 2014-2015 Yates Mallorca Davanters
Play-off 2a Primavera 2015 Primavera 2015 Yates Mallorca Davanters
Play-off 1a Estiu 2015 Estiu 2015 Yates Mallorca Davanters
Play-Off 1a Tardor 15-16 Tardor 2015-2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2016 Primavera 2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Estiu 2016 Estiu 2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 2016-17 Tardor 2016-2017 Inmo 83 Davanters
Grup 3 Primavera 2017 Primavera 2017 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Estiu 2017 Estiu 2017 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 2017-2018 Tardor 2017-2018 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2018 Primavera 2018 Yates Mallorca Davanters
Grup 2 Tardor 2018-2019 Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones Davanters
Grup 4 Primavera 2019 Primavera 2019 Yates Mallorca Davanters
Grup 4 Estiu 2019 Estiu 2019 Yates Mallorca Davanters
Grup 1 Tardor 2019-2020 Tardor 2019-2020 Yates Mallorca Davanters
Grup 1 Primavera 2020 Primavera 2020 Yates Mallorca Davanters

Sancionats

Tardor 2019-2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Carlos Antequera Piqueras GD Rehabilitaciones 3 Final i 3r i 4t Classificat
Juan Omar Asunción Santaemilia Bar Cine Club Carlos -
Patrick Fco. Garcés Morey Marimón Tcuida 1 Quarts de Final
Jesús Liceran Serrano Yates Mallorca 1 Final i 3r i 4t Classificat
José Antonio Prieto Tauste Sagantosu FC 3 Final i 3r i 4t Classificat
Antonio Ruiz Suárez La Roja 1 Semifinals