Player Information: Pedro Fco. Morales Sureda | Grup 4 Primavera 2011

Dades personals

Fotografia de Pedro Fco. Morales Sureda
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Pedro Fco. Morales Sureda
Any: 1988
Alçada: 182 cm
Pes: 78 kg
Dorsal: 7
Posició: Davanters
Peu dominant: Dretà

Palmarès

Màxim golejador Lliga Estiu 2011 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2011-2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2012 (41 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2012-2013 (35 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2013 (43 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2013 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2014 (33 gols).

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
%PM %11 %927 MarCalamar 4 - 5 Mezzo F.C. 0 3 0 0 0 0 0 0 0
%PM %18 %885 M.B. McCorhan 3 - 5 Mezzo F.C. 0 3 0 0 0 0 0 0 0
%PM %25 %843 Sky Blue Aviation 1 - 4 Mezzo F.C. 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %04 %885 S'Estanyol F.C. 1 - 3 Mezzo F.C. 0 3 0 0 0 0 0 0 0
%PM %11 %843 Fund.Samuel Eto'o-Warmhome 3 - 1 Mezzo F.C. 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %18 %885 Mezzo F.C. 7 - 2 U.D. Sa Taulera 0 3 0 0 0 0 0 0 0
%PM %30 %875 Mezzo F.C. 5 - 3 Reginot 0 3 0 0 0 0 0 0 0
%PM %01 %843 Mezzo F.C. 4 - 0 Malussia Dormunt 0 4 0 0 0 0 0 0 0
%PM %08 %843 Mezzo F.C. 8 - 1 Atlético Pachanga 0 5 0 0 0 0 0 0 0
%PM %29 %885 Atlético Satau 1 - 4 Mezzo F.C. 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %06 %885 Recreativos Redondo 5 - 2 Mezzo F.C. 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %16 %833 9 - 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 0 30 0 0 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Primavera 2011 Mezzo F.C. 12 0 30 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2011 Fritos Suecos 15 0 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2011-2012 Fritos Suecos 16 26 42 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2012 Fritos Suecos 13 16 42 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2012 Fritos Suecos 11 11 41 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2012-2013 Fritos Suecos 2 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD 16 12 43 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD 14 16 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD 11 13 41 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD 12 18 33 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD 9 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Total 131 115 382 0 0 0 0 0 1 0 0