Print 

Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Nom: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 10
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
Dijous, 21.01.2016 Yates Mallorca 7 - 0 Ponso's 3 4 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 26.01.2016 Inmo 83 0 - 2 Yates Mallorca 3 2 0 0 0 0 1 0 0
Dilluns, 01.02.2016 Yates Mallorca 4 - 0 Bar Cine Club Carlos 3 3 0 0 0 0 0 0 0
Divendres, 05.02.2016 Sollermar 1 - 2 Yates Mallorca 3 2 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 12 11 0 0 0 0 1 0 0

Carrera com a jugador

Competició Temporada Equip Funció / Posició:
Grup 1 Primavera 09 Primavera 2009 Cafetería Nuredduna Davanters
Grup 3 Estiu 09 Estiu 2009 Cafetería Nuredduna Davanters
Grup 1 Tardor 2011-2012 Tardor 2011-2012 Fix Projects Davanters
Grup 6 Primavera 2013 Primavera 2013 Yates Mallorca Davanters
Grup 5 Estiu 2013 Estiu 2013 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 13-14 Tardor 2013-2014 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2014 Primavera 2014 Yates Mallorca Davanters
Grup 4 Estiu 2014 Estiu 2014 Falamos no campo Davanters
Grup 3 Tardor 2014-2015 Tardor 2014-2015 Yates Mallorca Davanters
Play-off 2a Primavera 2015 Primavera 2015 Yates Mallorca Davanters
Play-off 1a Estiu 2015 Estiu 2015 Yates Mallorca Davanters
Play-Off 1a Tardor 15-16 Tardor 2015-2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2016 Primavera 2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Estiu 2016 Estiu 2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 2016-17 Tardor 2016-2017 Inmo 83 Davanters
Grup 3 Primavera 2017 Primavera 2017 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Estiu 2017 Estiu 2017 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 2017-2018 Tardor 2017-2018 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2018 Primavera 2018 Yates Mallorca Davanters
Grup 2 Tardor 2018-2019 Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones Davanters
Grup 4 Primavera 2019 Primavera 2019 Yates Mallorca Davanters
Grup 4 Estiu 2019 Estiu 2019 Yates Mallorca Davanters
Grup 1 Tardor 2019-2020 Tardor 2019-2020 Yates Mallorca Davanters
Grup 1 Primavera 2020 Primavera 2020 Yates Mallorca Davanters