Dades personals

Fotografia de Pedro Fco. Morales Sureda
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Pedro Fco. Morales Sureda
Any: 1988
Alçada: 182 cm
Pes: 78 kg
Dorsal: 9
Posició: Davanters
Peu dominant: Dretà

Palmarès

Màxim golejador Lliga Estiu 2011 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2011-2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2012 (41 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2012-2013 (35 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2013 (43 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2013 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2014 (33 gols).

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
%PM %07 %875 Rayo Mallorcano CD 6 - 1 Reciclajes Hernández SL 0 5 0 0 0 0 0 0 0
%PM %14 %875 Red's Palma 1 - 5 Rayo Mallorcano CD 2 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %21 %875 Rayo Mallorcano CD 8 - 2 Reginot 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %04 %875 Rayo Mallorcano CD 3 - 0 Tiki-Taka 3.0 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %11 %791 Aris Saint Nigerian 0 - 5 Rayo Mallorcano CD 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %18 %833 Rayo Mallorcano CD 2 - 1 Cerv. Cruz Blanca 2 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %25 %833 Generación Ni-Ni 2 - 20 Rayo Mallorcano CD 3 12 0 0 0 0 0 0 0
%PM %02 %833 Rayo Mallorcano CD 3 - 2 Mendopiso Inmo. 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %09 %833 Nuevo Darsena 2 - 4 Rayo Mallorcano CD 3 4 0 0 0 0 0 0 0
%PM %16 %791 Rayo Mallorcano CD 6 - 1 Paralaktikos 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %23 %791 Pro Evo 3 - 5 Rayo Mallorcano CD 0 1 0 0 0 0 0 0 0
%PM %06 %833 Sollermar 5 - 3 Rayo Mallorcano CD 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %14 %791 7 - 1 0 4 0 0 0 0 0 0 0
%PM %20 %833 1 - 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
%PM %26 %833 2 - 1 0 2 0 0 0 0 0 0 0
%PM %28 %833 2 - 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 10 43 0 0 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Primavera 2011 Mezzo F.C. 12 0 30 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2011 Fritos Suecos 15 0 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2011-2012 Fritos Suecos 16 26 42 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2012 Fritos Suecos 13 16 42 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2012 Fritos Suecos 11 11 41 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2012-2013 Fritos Suecos 2 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD 16 12 43 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD 14 16 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD 11 13 41 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD 12 18 33 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD 9 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Total 131 115 382 0 0 0 0 0 1 0 0